Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@19:14:18 GMT

ویدئوی کتک زدن کودک مربوط به ایران نیست

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۶۶۹۰۰

ویدئوی کتک زدن کودک مربوط به ایران نیست

معاون اجتماعی پلیس فتا گفت: انتشار ویدئویی از کتک زدن یک کودک در فضای مجازی طی چند روز اخیر، مربوط به ایران نیست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سرهنگ رامین پاشایی با اشاره به اینکه در چند روز اخیر ویدئوی دردناکی مبنی بر کتک زدن وحشیانه یک کودک در فضای مجازی منتشر شد، اظهار کرد: این ویدئو مربوط به کشور ایران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی پلیس فتا ادامه داد: با توجه به نسبت دادن فیلم مذکور به کشور ایران، شاهد حجم وسیعی از واکنشهای همدردی و پیگیری توسط اصحاب رسانه بودیم که در این رابطه ضمن بررسی‌های اولیه مشخص شد این فیلم نخستین بار در سال 2019 در فضای مجازی منتشر شده و مربوط به کشور هندوستان است.

وی افزود: متأسفانه بارها نیز شاهد این قضیه بوده‌ایم که تصاویر دردناک کودک‌آزاری و حیوان‌آزاری که هیچ ارتباط و سنخیتی با کشور نداشته در فضای مجازی توسط کاربران و جریانات خاص، با اهداف مغرضانه با حذف صدا یا صداگذاری کاذب و استفاده از ترفندهای خاص به منظور جریحه‌دار شدن احساسات عمومی و ایجاد جو روانی در کشور منتشر شده است.

این مقام مسئول بیان کرد: متأسفانه این رویه همواره با عدم آگاهی برخی از کاربران عزیز کشورمان در عدم توجه به تاریخچه و سابقه تولید و انتشار محتواهای منتشر شده در فضای مجازی، با ارسال کلیپها به سایر کاربران، بارگذاری در گروه‌ها، کانالهای خانوادگی یا کاری و دوستان باعث بازنشر کلیپها می‌شوند.

پاشایی خاطرنشان کرد: بارها شاهد انتشار کلیپهای مضامین کودک‌آزاری، دگرآزاری، حیوان‌آزاری، تخریب اموال عمومی و تهدید شهروندان توسط افراد شرور، مربوط به کشور بوده‌ایم که بلافاصله با اقدامات فنی و کارشناسی پلیس فتا ضمن شناسایی مرتکبان در اسرع زمان ممکن با مجرمان و متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: اقدام قضائی و انتظامی پلیس فتا علیه این دسته افراد که با تهدید و انتشار این کلیپها باعث جریحه‌دار شدن احساسات عمومی افراد جامعه می‌شوند در دستور کار این پلیس قرار دارد.

پاشایی به هموطنان توصیه کرد در صورتی که باهرگونه کلیپ تصویری، صوتی، عکس یا تصویر نوشته با مضامین مختلف و مشابه برخورد کردند ابتدا با انجام بررسی‌های اولیه نظیر جست‌وجو در موتورهای جست‌وجو‌گر یا حتی شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسانها اطلاعات لازم را بدست آورند.

وی بیان کرد: در مورد تاریخچه محتوای منتشر شده، مکان، زمان، علت انتشار و سایر اطلاعات زمینه‌ای را نیز کسب کنند و حتی‌المقدور از انتشار بدون هدف یا ارسال به سایر بسترهای ارتباط کاربران تا حصول اطمینان کامل اجتناب کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا از عموم مردم خواست در صورت مواجهه با موارد مشکوک یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir و شماره تلفن 096380 برای رسیدگی هر چه سریع‌تر گزارش دهند.

هشدار پلیس فتا: پیش از تماس تصویری، GPS تلفن ‌همراه خود را غیرفعال کنیدبرخورد پلیس فتا با منتشرکنندگان کلیپ‌های دوربین مخفی جنجالی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فضای مجازی پلیس پلیس فتا فضای مجازی پلیس پلیس فتا فضای مجازی منتشر شده پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر

رسانه‌های معاند و ضدانقلاب اگر چه در روش‌ها و اهداف خود علیه جمهوری اسلامی ایران با یکدیگر اندکی متفاوت هستند اما در یک چیز با هم اشتراک دارند و آن هم دروغ گفتن است.

به گزارش ایسنا، مهدی گرگانی در یادداشتی در وطن امروز نوشت: در این میان شبکه بی‌بی‌سی طبق تحقیقات انجام‌شده و آمارهای مبتنی بر آن در صدر رسانه‌های بیگانه در دروغ‌پردازی علیه ایران قرار دارد.

انتشار اسناد جعلی در ارتباط با ماجرای نیکا شاکرمی که جسد بی‌جانش در خلال اغتشاشات ۱۴۰۱ در ساختمانی در نزدیکی محل زندگی او کشف شد، بار دیگر ضرورت پرداختن به دروغ‌پراکنی‌های هدفمند رسانه انگلیس استعمارگر را ایجاب کرده است.

۱- از اغتشاشات پس از انتخابات ۸۸ تاکنون شبکه بی‌سی‌سی بویژه بخش فارسی آن بارها و بارها به دلیل انتشار اخبار و گزارش‌های دروغ و نادرست رسوا شده و اعتبار آن نزد مخاطبان و کاربران شبکه‌های اجتماعی بشدت مورد سوال و تردید قرار گرفته است. با گسترش فضای مجازی طی سال‌های اخیر این افشاگری‌ها و رسوایی‌ها به مراتب پررنگ‌تر شده است، چرا که هر ادعای دروغی بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی با واکنش گسترده کاربران مواجه شده است.  

۲- طبق نتایج یک تحقیق خبری، ۵ رسانه ضدایرانی شامل بی‌بی‌سی، اینترنشنال، صدای آمریکا، رادیو فردا و شبکه من و تو در یک بازه زمانی ۴۶ روزه در خلال اغتشاشات سال ۱۴۰۱ مجموعا بیش از ۳۸ هزار دروغ در اخبار خود علیه ایران منتشر کردند که در این بین بیشترین سهم مربوط به بی‌بی‌سی فارسی بود. طبق این تحقیق، شبکه بی‌بی‌سی فارسی با ۶۸۱۸ خبر دروغ یا خلاف واقع از مجموع ۱۰۴۵۵ خبر در ارتباط با ایران بیشترین دروغ‌پراکنی را علیه ایران داشته است. 

۳- لیست کردن همه دروغ‌های بی‌بی‌سی خارج از این مقال است اما در زیر به چند مورد اخیر آن که بیشتر در اذهان باقی مانده است می‌پردازیم. یکی از دروغ‌های شاخدار این رسانه، ادعای «فرار مقامات و رهبران ایران با هواپیماهای پر از طلا به ونزوئلا»(!) بود که در بحبوحه اغتشاشات منتشر شد و بشدت مورد تمسخر کاربران قرار گرفت و به موضوعی برای ساخت جوک علیه بی‌بی‌سی و دیگر رسانه‌های معاند تبدیل شد. 

روایت سراسر دروغ از آتش‌سوزی در زندان اوین که در آن این رسانه انگلیسی تلاش کرد با ارتباط آن با اغتشاشات پس از مرگ مهسا امینی، مردم را تهییج و به سمت زندان اوین روانه کند از دیگر دروغ‌های عجیب این شبکه بود. بی‌بی‌سی در روایات خود حتی با فردی درباره حوادث آن شب صحبت کرده بود که بعدا مشخص شد اصلا در زمان حادثه در زندان نبوده است! در یک مورد دیگر از دروغ‌پراکنی‌ها، بی‌بی‌سی برای اینکه وانمود کند اغتشاشات همچنان ادامه دارد و مردم در خیابان‌ها هستند عکسی از تجمع گسترده مردمی در اشنویه منتشر کرد که بعدا مشخص شد این عکس مربوط به برگزاری مراسم جشن نوروز در شهر مریوان بوده است!

 بی‌بی‌سی همچنین برای ملتهب کردن فضای جامعه، بارها براساس شواهد و یافته‌های خیالی اخبار دروغ و سراسر کذب درباره سلامت رهبر بزرگوار انقلاب منتشر کرده و هر بار بیشتر از قبل رسوا و ضایع شده است.

۴- در ارتباط با انتشار گزارش جعلی بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی نیز وضع بهتر از این نیست. اما نکته حائز اهمیت این است که این بار به جای بخش فارسی بی‌بی‌سی، بخش جهانی این تلویزیون انگلیسی گزارش را منتشر کرده است. مشخص نیست گزارشی که اختصاصا با ایران و زبان فارسی مرتبط است چرا توسطBBC WORLD منتشر شده است؟ یک دلیل شاید همین بی‌اعتباری بی‌بی‌سی فارسی به واسطه برملا شدن دروغ‌های گسترده آن طی سال‌های اخیر باشد. احتمالا سازمان‌دهندگان این گزارش به دنبال آن بودند که با انتشار این گزارش از طریق بخش جهانی، اعتباری به اسناد و یافته‌های خود ببخشند!

۵- با این حال حتی ساده‌لوح‌ترین مخالفان جمهوری اسلامی ایران نیز به اعتبار اسناد منتشرشده باور ندارند و با نگاهی سطحی می‌توان گاف‌های زیادی در این اسناد گرفت. برخی ناظران می‌گویند این اسناد نه تاریخ، نه پیوست و نه شماره نامه دارند. حتی مشخص نیست گیرنده و فرستنده آن چه شخص یا ارگانی است. ادعاهای بی‌بی‌سی هیچ شاهد یا فیلم و صوتی نداشته و تنها به چند نامه بی‌پایه و بی‌اساس بسنده شده است.

ناظران معتقدند بی‌بی‌سی حتی دقت نداشته تا نام فرماندهی نیروی انتظامی را در سربرگ این نامه به فراجا تغییر دهد، چرا که از سال ۱۴۰۰ فرماندهی انتظامی از ناجا به فراجا تغییر نام یافته است.

۶- به دنبال انتشار حکم اعدام متهم امنیتی توماج صالحی، برخی اپوزیسیون خارج‌نشین تلاش کردند مجددا فضای جامعه را ملتهب کنند و حتی برای تجمعات خیابانی فراخوان دادند. انتشار چنین گزارشی که احساسات عمومی را هدف گرفته چند روز پس از انتشار حکم صالحی احتمالا برای دمیدن دوباره به کالبد بی‌جان اغتشاشات ۱۴۰۱ است. اگر چه چنین اقداماتی تلاش برای بازگرداندن آب رفته با آبکش است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • ماجرای ویدئوی وایرال شده عروس ۱۴ ساله! + واکنش فوری پلیس فتا
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است
  • دروغ؛ رکن اساسی رسانه روباه پیر