Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار قنبری به شایعات و اخبار منتشره درخصوص کتک زدن مجرمان و متهمان توسط مأموران ناجا واکنش نشان داد.

به گزارش مشرق، سردار محمد قنبری رئیس پلیس آگاهی ناجا در برنامه تلویزیونی چاپ اول اظهار کرد: تعداد پرونده‌هایی که به پلیس آگاهی ارجاع داده می‌شوند و به نتیجه می‌رسند، در نوسان است.

بیشتر بخوانید: استاندار تهران: ۶۵ درصد مجرمان تهران متعلق به خارج استان هستند

وی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست سال جاری ۷۲ درصد از پرونده‌های ارجاع شده به آگاهی، منجر به کشف شدند، گفت: سایر پرونده‌ها نیز در دست اقدام هستند و اقدامات همکاران ما برای کشف آن‌ها ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار قنبری افزود: برخی از پرونده‌ها به لحاظ اثری که در جامعه دارند دارای اولویت هستند.

بیشتر بخوانید: اما و اگرهای تشهیر اراذل و اوباش

رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: ما امنیت را از دو بعد عینی و ذهنی مورد بررسی قرار می‌دهیم.

وی با بیان اینکه بعد عینی امنیت وضعیتی است که به واقع در جامعه وجود دارد، بیان‌ کرد: آمار پرونده‌های عینی پلیس دقیق و معلوم‌ است و بعد ذهنی امنیت، اثری است که نا امنی بر جامعه می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: کشف ۷۳ درصد سرقت ها در پایتخت

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه برخی جرایم در منظر مردم هستند و جرم خشن محسوب می‌شوند، ادامه داد: یک سرقت مسلحانه، درگیری، قتل و... احساسات مردم را مورد توجه قرار می‌دهد.

سردار قنبری با بیان‌ اینکه به لحاظ وضعیتی که در جامعه داریم و با وجود فضای مجازی کل مردم در جریان جرم قرار می‌گیرند و پیگیری این جرایم در اولویت است، ادامه داد: ورودی پرونده‌ها با توجه به شرایطی که وجود دارد رقم‌ نگران کننده‌ای ندارد و نسبت به گذشته دارای سیر نزولی است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا تصریح کرد: به لحاظ تعدد پرونده‌ها همکاران شاید نتوانند همه پرونده‌ها را یک سو پیش ببرند.

وی با بیان اینکه پرونده‌های مهم که دارای مجرمان خطرناک هستند باید در اولویت قرار گیرند، گفت: اگر این جرم‌ها کشف نشود، تسری پیدا می‌کند و باعث می‌شود مجرمان مرتکب جرم‌های دیگری شوند و مردم را مورد مخاطره قرار دهند.

سردار قنبری ادامه داد: درصد قابل توجهی از جرایم ما جرایم عادی هستند و ممکن است افراد برای اولین بار مرتکب آن شده باشند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه نزدیک به ۵۰ درصد جرایم ما جرایم خرد هستند، ادامه داد: اولویت بندی پرونده‌ها در پلیس آگاهی موجب نمی‌شود پرونده‌های دیگر از مسیر تحقیقات خارج شوند.

بیشتر بخوانید: دستور رئیس قوه قضاییه درباره اوباش‌گردانی اخیر

سردار قنبری گفت: به محض اینکه پرونده‌ای به پلیس وارد می‌شود، به حوزه تخصصی ارجاع داده شده و بازجویان و ادارات تخصصی پرونده را در جریان رسیدگی قرار می‌دهند.

وی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی متناسب با شرایط جامعه باعث می‌شود تا نیروهای ما توان مضاعفی را صرف رسیدگی به امور مربوطه کنند، گفت: در حال حاضر ۲۸ درصد پرونده‌ها به نتیجه نرسیده است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه طرز کشف باندها و شبکه‌های خلافکاری مربوط به مسائل پلیسی است که نمی‌شود مطرح کرد، ادامه داد: کارآگاهان همیشه دنبال یافتن سرنخ‌های اساسی هستند و به محض اینکه سرنخی پیدا شود، انگیزه‌ قابل توجهی در نیروها به وجود می‌آید و با توجه به تجارب و تخصص از یک سرنخ به یک شبکه بسیار گسترده می‌رسند.

سردار قنبری افزود: در حال حاضر ابزار و تکنولوژی‌های روز را در اختیار داریم و در زمینه هوشمندسازی، پلیس آگاهی را به سمتی هدایت می‌کنیم که هم سرنخ را پیدا کند و هم از سرنخ به اقدامات مجرمان برسد.

وی با بیان اینکه رسیدن به شبکه گسترده از جرایم بستگی به مجرم دارد، گفت: گاهی مجرم جرمی را انجام می‌دهد که فقط با جرم رو در رو است، اما در مواقعی مجرم به شبکه‌ای متصل است که شبکه‌ای از جرایم را انجام می‌دهند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا ادامه داد: پلیس آگاهی به سمتی حرکت کرده است که بتواند از صحنه جرم (واقعی-مجازی) به مجرم دسترسی پیدا کند.

وی در رابطه با کتک زدن مجرمان گفت: این اقدام در جمهوری اسلامی و نظام دینی ما منسوخ است و قابل قبول نیست.

سردار قنبری افزود: اگر ما اطلاع پیدا کنیم که چنین اتفاقی به صورت نادر رخ داده است، برخورد شدیدی صورت می‌گیرد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه اگر کسی بخواهد از حربه کتک استفاده کند جایی در پلیس آگاهی ندارد، بیان کرد: ما در حال حاضر به اندازه کافی امکانات در اختیار داریم و از لحاظ سازمانی، دینی و قانونی لزومی ندارد مأمور اذیت و آزار داشته باشد.

وی با بیان اینکه از وقتی که متهمی دستگیر و تا زمانی که خارج می‌شود مورد رصد ماست، ادامه داد: کتک زدن مجرمان از محل شنیده‌ها به گوش می‌رسد و فضای نظارتی ما اجازه چنین اقدامی را نمی‌دهد.

سردار قنبری گفت: ذهنیتی که همه پرونده‌ها را گردن یک نفر بیندازند تا زودتر آن پرونده به سرانجام برسد، ذهنیت درستی نیست.

وی با بیان اینکه ما اثبات اقرار جرم داریم، گفت: کشف واقعی باید داشته باشیم و زمانی که کشف واقعی نباشد نه ما و نه مقام قضایی آن را قبول نمی‌کند.

سردار قنبری گفت: متهمی بوده است که چندین قتل را برگردن گرفته بود و ما اثبات کردیم چنین چیزی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه گاهی مجرمان اقدامات خود را پنهان می‌کنند، افزود: در این زمینه پلیس با اشراف اطلاعاتی، شناخت متهم و... اقدامات متهمان به ویژه مجرمان سابقه دار را کشف می‌کند.

سردار قنبری تصریح کرد: بیش از ۹۲ درصد پرونده‌های قتل کشف شده و ۸ درصد آن‌ها نیز به سرنخ‌های لازم‌ رسیده است.

وی با بیان اینکه پرونده‌های قتل کشف شده درصد کمی دارند، ادامه داد: وقتی یک انسان کشته می‌شود انگار همه انسان‌ها از بین‌ رفته‌اند.

سردار قنبری گفت: بیشترین جرایمی که اتفاق می‌افتد جرایم خرد است و بیشتر جرایم مربوط به جرایم داخل خودرو هستند.

وی با بیان اینکه بالای ۴۰ درصد از سرقت‌ها مربوط به همین‌ موضوعات است، ادامه داد: مرتکبان این سرقت‌ها افرادی هستند که بعضا حرفه‌ای نیستند و علت آن هم این است که بسترهای لازم برای وقوع این سرقت‌ها وجود دارد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: ممکن است خودرو از ایمنی لازم برخوردار نباشد و امکانات نگهداری خودرو در معابر وجود ندارد، همچنین ابزار و عوامل بازدارنده‌ای که در حیطه اختیار پلیس نیست، باید وجود داشته باشد.

سردار قنبری افزود: اصطلاح اعتراف گیری، اصطلاح درستی نیست و زمانی که مجرم جرمی را انجام می‌دهد باید جرم او را اثبات کنیم.

وی افزود: پلیس با توجه به تکنیک‌هایی که در اختیار دارد نیازی به اعتراف گیری ندارد، چرا که پلیس با استفاده از فناوری‌های جدید به زوایای پنهان دسترسی پیدا می‌کند.

سردار قنبری ادامه داد: اشرافیت پلیس بر مجرمان حرفه‌ای اشرافیتی به روز و حرفه‌ای است و پلیس دوست دارد جرمی اتفاق نیفتد، چرا که اگر جرمی اتفاق افتد، وقت زیادی از سیستم نظام صرف می‌شود و ذهن‌های زیادی مشوش می‌شوند.

رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: نگرانی ما این است که پرونده‌ای دیر به نتیجه برسد و خوشحالی ما زمانی است که مالباخته‌ای با کشف جرم خوشحال از اتاق ما بیرون می‌رود.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا قره باغ پلیس آگاهی اخبار حوادث جمهوری اسلامی سردار قنبری مجرمان کتک زدن مشرق رئیس پلیس آگاهی ناجا سردار قنبری بیشتر بخوانید پرونده ها سرقت ها کتک زدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۱۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ متهم اصلی پرونده مفقودی یسنا دستگیر شدند |‌ انگیزه متهمان از ربودن این کودک مشخص شد؟

به گزارش همشهری آنلاین،‌ سیدجواد میردوستی با اشاره به دستگیری متهمان اصلی ربایش یسنا کودک کلاله‌ای، گفت: متهمان ۴ مرد هستند که یکی از آن‌ها پس از بازجویی با صدور قرار بازداشت موقت، راهی زندان شد.

وی افزود: ۳ متهم دیگر این پرونده فعلا در پلیس آگاهی برای بازجویی تحت نظر هستند و پس از تکمیل تحقیقات در مورد آن‌ها تصمیم قانونی اتخاذ خواهد شد.

دادستان کلاله تصریح کرد: بعضی از افراد بازداشتی جزو افرادی هستند که پیش از پیدا شدن یسنا، با دستور بازپرس پرونده به عنوان مظنون به پلیس آگاهی احضار شده بودند.

وی تاکید کرد: انگیزه متهمان از ربودن این کودک پس از تکمیل تحقیقات اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ یسنا کودک کلاله‌ای بود که یکشنبه هفته گذشته مفقود شد و پس از چند روز جست‌وجو روز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در سلامت کامل پیدا شد.

کد خبر 849151 منبع: میزان برچسب‌ها استان گلستان آدم‌ربايى خبر ویژه دادستانی

دیگر خبرها

  • بازداشت 4 متهم اصلی پرونده گم شدن یسنا
  • دستگیری ۴ متهم اصلی پرونده مفقودی «یسنا»
  • جزئیات جدید از پرونده مفقودی «یسنا»
  • ۴متهم اصلی در پی مفقود شدن یسنا دستگیر شدند
  • دستگیری ۴ متهم اصلی ربایش "یسنا"
  • جزئیات تازه از ماجرای گم شدن یسنا، دخترک ۴ ساله‌
  • دستگیری ۴ متهم اصلی پرونده مفقودی یسنا
  • ۴ متهم اصلی پرونده مفقودی یسنا دستگیر شدند
  • ۴ متهم اصلی پرونده مفقودی یسنا دستگیر شدند |‌ انگیزه متهمان از ربودن این کودک مشخص شد؟
  • دستگیری ۴ متهم اصلی پرونده مفقودی یسنا، کودک کلاله‌ای