Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@13:13:14 GMT

کتک زدن وحشیانه خواهر با زنجیر بخاطر عکس عجیبش

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۲۰۵۶۵

دختر دانشجویی که به همراه برادرش برای پیگیری این موضوع به پلیس فتای مراجعه کرده بود با بیان این که می ترسیدم اعضای خانواده ام از این ماجرا مطلع شوند، به رئیس دایره اجتماعی گفت: نمی دانم چه کسی از تصویری که در فیس بوک گذاشته بودم سوءاستفاده کرده است و با ایجاد یک پروفایل در شبکه اجتماعی لاین با آبرو و اعتبارم بازی می کند، مطالبی که ذیل عکس من در شبکه اجتماعی منتشر می شود آن قدر زننده و زشت است که هیچ انسان مسلمانی حاضر نمی شود این گونه مطالب را حتی برای یک بار بخواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من از مدتی قبل و از طریق یکی از دوستانم در جریان آبروریزی در فضای مجازی قرار گرفتم، اما پس از دیدن آن همه مطالب زشتی که از طرف من عنوان شده بود، ترسیدم به خانواده ام چیزی بگویم چرا که نمی توانستم بی گناهی ام را ثابت کنم اما پس از این که برادرم با زنجیر کتکم زد و فهمید که من دخالتی در این ماجرا ندارم، از من خواست تا برای پیگیری موضوع به پلیس فتا مراجعه کنیم.

من تا امروز نمی دانستم پلیس فتا می تواند عاملان انتشار تصاویر و مطالب زننده را شناسایی کند. عکسی که در شبکه اجتماعی منتشر شده مربوط به زمانی است که به همراه چند نفر از دوستان هم دانشگاهی ام برای برگزاری جشن تولد یکی از آن ها به پارک رفته بودیم.

آن جا خیلی به ما خوش گذشت و با همدیگر تعدادی عکس یادگاری گرفتیم و بعد از پایان جشن به منزل بازگشتیم و یکی از عکس هایم را در فیس بوک قرار دادم، اما نمی دانم چگونه این عکس از شبکه اجتماعی لاین سر در آورده است.

به دنبال اظهارات این دختر چند ساعت بعد عامل انتشار تصویر دختر دانشجو و مطالب زننده دستگیر و به پلیس فتا هدایت شد. او که با دیدن دختر دانشجو شوکه شده بود، از شدت شرم سرش را پایین انداخت و گفت: من و این دختر در یکی از دروس دانشگاهی همکلاس بودیم که من به او علاقه مند شدم اما او به من اعتنایی نمی کرد، بالاخره شماره تلفن او را به دست آوردم و خواستم با یکدیگر در ارتباط باشیم ولی او خیلی قاطعانه پاسخ منفی داد و هرگونه ارتباط خارج از عرف را کار دختران بی بند و بار دانست.

من که به شدت تحقیر شده بودم تصمیم گرفتم انتقام بگیرم تا این که روزی به طور اتفاقی تصویر او را در فیس بوک دیدم و با طرح نقشه ای زشت یک عدد سیم کارت بدون هویت خریداری کردم و با استفاده از شماره آن تصویری که از صفحه فیس بوک دانلود کرده بودم ومطالب زننده را در فضای مجازی منتشر کردم. این در حالی بود که هیچ گاه فکر نمی کردم پلیس بتواند مرا ردزنی کند و ... 
منبع: رکنا

فانوس

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۲۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ببینید | رفتار وحشیانه پلیس آمریکا با یک دانشجو
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • رفتار وحشیانه پلیس آمریکا با یک دانشجو + فیلم
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • از «نیکا» تا «یسنا»
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • این زن بخاطر نوع لباسش به ۱۱سال زندان محکوم شد
  • دستگیری ۲ خواهر قاتل پدر در تهران
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور